divendres, 23 de maig del 2014

Divendres de crafters: Mr. Printables

Seguint amb la nostra presentació setmanal de crafters, avui us portem a la gent de Mr. Printables.
No es tracta d'una web de crafter com a tal, sinó d'una pàgina que us ofereix imprimibles gratuïts i us proposa activitats tant per a nens com per a gaudir en familia.


Tenen activitats educatives dirigides a nens, com ara retallables, pàgines per acolorir, puzzles, jocs... els trobareu tots en el seus apartats LearnActivities

Mireu per exemple aquesta estació meteorològica en miniatura
Però no només hi ha material per entretenir als vostres fills, també hi trobareu tot el necessari per preparar-los la millor festa d'aniversari del món! teniu plantilles per a invitacions, regalets per als convidats i tot tipus de decoracions per a la vostra celebració. busqueu-los a l'apartat Party.

A l'apartat Celebrate hi trobareu articles per temàtica de celebració, com es tracta d'una web dels Estats Units hi ha imprimibles de Halloween, el 4 de Juliol, Sant Valentí... però també hi trobareu, per exemple, activitats per Nadal o Pasqua, com aquest calendari d'advent.

Si voleu joguines alternatives i, evidentment, més econòmiques, a l'apartat Toys hi trobareu nines imprimibles, tutorials per fer cases de nines i escenaris per a jocs en paper i cartró.
I si el que voleu és iniciar als vostres fills en el mon "crafty" a l'apartat Crafts hi trobareu les eines per ensenyar-los, per exemple a fer punt de creu,
I per al final ens hem guardat el blog de Mr. Printables, on ens mostren una infinitat d'activitats, que no són tan sols els imprimibles que trobem a la seva web, sinó que van més enllà.

Sempre al voltant del món dels nens, ens recomanen llibres, joguines, decoracions per casa, ens expliquen receptes divertides...

i ens ensenyen com fer moltes més manualitats, més enllà del món del paper, per exemple, aquests divertits pom-poms amb les restes de llana que tenim per casa,
o uns focs artificials fets amb brides de colors.
Hi ha tant material a la seva web i al seu blog que de ben segur us farem perdre el temps ara que us els hem presentat. 
Poseu-vos creatius amb els nens i comenceu a divertir-vos!

diumenge, 18 de maig del 2014

Monogràfic de joieria de metall teixit

Com sempre, no parem, i ara us hem preparat un nou curs de joieria, però aquest cop, enlloc de teixir fil de cotó ho farem amb fil metàl·lic.
El farem el proper dissabte 31, de 10 a 14 h.
 Treballarem tant en punt de mitja com de ganxet, si teniu algun coneixement bàsic millor, sinó ja n'aprendreu aquí. Ho farem amb fil de coure en diversos colors i també amb fil d'acer folrat amb plàstic en color plata i negre.
També us ensenyarem els diferents tractaments que podeu donar a la peça un cop teixida i acabada, com un cremat, com veieu en la foto anterior,
o un premsat, com veieu en aquesta.

 Us ensenyarem a introduir rocalla o petites peces en la labor per donar-li una mica més de gràcia encara.
I per acabar, treballarem les diferents maneres de fer tanques, amb botons, teixides o amb tanques metàl·liques.

La durada del monogràfic és com sempre de quatre hores, i el preu és de 25 euros. Això inclou el material necessari per al curs i el ja habitual esmorzar.

 Si teniu agulles de fer mitja del número 4 o del 5 porteu-ne, sinó ja us en deixarem unes.
Ja ho sabeu, apunteu-vos passant per la nostra botiga, trucant al 973 045 543 o enviant un correu a lotalleretdelatona@gmail.com.

Us esperem!

divendres, 16 de maig del 2014

Divendres de crafters: P.S. - I Made This...

Avui a divendres de crafters us presentem uns creadors que porten al límit el concepte DIY, ës a dir, fes-ho tu mateix. Es tracta de la web P.S. I made this.
Tal i com el seu propi lema indica, I see it. I like it. Imake it. (ho veig, m'agrada, ho faig), les creacions de l'Erica Domesek, la fundadora de la marca P.S. I made this, ens ensenyen com personalitxar i fer més alegres molts dels objectes de la nostra vida quotidiana, molts cops inspirant-se en articles de moda.
En la seva web trobareu diverses seccions diferents, des de personalització de joies, bosses o sabates, elements de la llar, o fins i tot menjar.

A més a més ens ho explica tot en gràfics i entenedors tutorials. Mireu per exemple aquest tutorial per personalitzar uns shorts i anar a l'última moda:
O aquest videotutorial per fer una divertida garlanda:
També hi trobareu tutorials per fer bijuteria per anar a l'última, des dels més acolorits i juvenils com aquestes polseres:

O aquesta altra en texà reciclat:
I divertits collars molt estiuencs, fets amb corda
Ja veieu que es tracta d'una web plena d'inspiració, que no només busca que aprenguem a fer el que ella fa i a copiar els seus tutorials, sinó qie també vol que ens atrevim a crear nosaltres mateixos.

Mireu-vos a fons la seva web i segur que trobareu algun projecte a la vostra mida per fer aquest cap de setmana!

dilluns, 12 de maig del 2014

Més anelles per al curs del dissabte!

Ja us ho heu pensat bé? Segur que no voleu venir al curs d'aquest dissabte?
Mireu el que us esteu perdent!
 Amb combinacions d'anelles grans i petites podem fer peces molt variades.
El conjunt és en dos colors,
 el penjoll amb tres mides d'anella diferent, 
 les arrecades amb dos
i la polsera amb dos també. tot i que les combinacions són infinites! 
Com en aquest penjoll amb tres colors i tres mides diferents:
Ja veieu tot el partit que podeu treure del monogràfic, també es poden fer bosses de mà, cinturons, cintes pel cabell...
Mireu tots els colors que tenim preparats
Poseu-hi inaginació i ja ho tindreu!

El preu del taller de 4 hores (25 euros) inclou el material per fer les peces que tingueu temps de fer, el ganxet i com sempre, una mica d'esmorzar!

Us hi esperem!

divendres, 9 de maig del 2014

Divendres de crafters: 3 and 3 quarters

Bon divendres de nou a tothom!
Ja tornem a tenir aquí una nova edició de divendres de crafters.

 En aquesta ocasió us volem presentar l'Amanda, la ment creativa que hi ha al darrere de 3and3quarters.com. és de Sydney, Austràlia, i les seves especialitats són el patchwork, el quilting i els brodats.


Com podeu veure, la seva manera de fer patchwork és diferent. Té sempre una inspiració molt moderna, una mica allunyada del quilting (l'art de fer vànoves) clàssic que acostumem a trobar.
En la seva web té un apartat complet dedicat als quilts, on podreu veure meravelles com aquestes.
la seva vànova "I heart color"
o alguna més propera al Pop Art, com aquesta colorida "Colourplay Quilt"
I mireu l'encoixinat que ha fet en aquesta tan bonica i tan neta alhora, l'" Alena’s Butterfly Cot Quilt"

Però no només podem veure els seus quilts, també té un apartat dedicat al brodat, on ens presenta coses com aquestes:
 mireu quin brodat, amb una línia molt ben definida i sense reomplir, 
o aquest lleó, que sembla ben bé un dibuix! 
Segur que trobeu tota la seva feina molt inspiradora.

I això no es tot, ens hem guardat pel final l'apartat de la seva web al que potser treureu més partit, té una col·lecció de tutorials fets per ella mateixa, tots molt entenedors.

Amb ella aprendreu des de quin és el material bàsic per al quilting, fins a fer una molt variada quantitat de blocks, que per que ens entenguem són els quadrats que formen una vànova.
Feu-hi un cop d'ull aquí.
teniu tutorials com aquest, de Foundation Paper Piecing, per fer blocs amb una base de paper,
o aquest, on aprendreu a fer hexàgons:

També podeu trobar en el seu apartat de links un munt de llocs que us serviran de font d'inspiració, tot i que us portarà molta feina...

Esperem que la feina de l'Amanda us hagi agradat, i us serveixi per agafar ganes de fer coses com les que ella fa, i si necessiteu consell ja ho sabeu, aquí ens teniu!

dijous, 8 de maig del 2014

Monogràfic de folrat d'anelles amb ganxet

Avui us presentem un nou monogràfic que farem a lo Talleret el proper dissabte 17 de maig de 10 a 14h.
Es tracta d'un curs en el que us ensenyarem a folrar anelles de plàstic amb punt de ganxet, i a fer amb elles tapets (també coneguts com a cobretaules, o com sempre n'hem dit, "tapetes") com els que veieu aquí.
Aprendreu a folrar en ganxet les anelles de plàstic i a cosir-les entre elles, per fer les formes més variades, en cercle, quadrat, rectangle, o amb formes irregulars. 
 
Treballarem combinant anelles de diferents mides per crear efectes divertits,
 i tot això no només us servirà per a fer tapets, aquí teniu una petita mostra d'unes anelles que vam fer amb la mateixa tècnica.
Si esteu atents als nostres facebook i google+ durant aquesta setmana descobrireu tots els projectes que us ensenyarem en aquest monogràfic.

Aquest curs és també ideal per nens i nenes, ja que es tracta d'una tècnica molt senzilla i que un cop apresa resulta molt divertida, ja que bàsicament consisteix en jugar a combinar colors i mides diferents per personalitzar la vostra creació. tampoc requereix de cap coneixement de ganxet previ.
El preu del curs de quatre hores és de 25 euros, amb tot el material inclòs, marxareu amb com a mínim una peça feta (si no en feu més) i  un ganxet per si voleu seguir practicant a casa!

Així que ja ho sabeu, passeu per la botiga, truqueu al 973 045 543 o escriviu-nos a lotalleretdelatona@gmail.com si us hi voleu apuntar!


divendres, 2 de maig del 2014

Divendres de crafters: Attic 24

Hola a tothom! 
Com a novetat al blog de lo Talleret hem posat en marxa el que nosaltres anomenem els divendres de crafters.
Això vol dir que a partir d'ara cada divendres us presentarem una de les nostres creadores preferides de tot el món. 
I per començar us presentem a una autèntica artista del ganxet, la Lucy, d'Attic 24.

 Es tracta d'una mare de família que viu al Nord d'Anglaterra, en una casa plena de color, gràcies sobre tot a les seves creacions.


En el seu blog attic24.typepad.com hi podreu trobar per exemple el que ella anomena moments Ta-dah! on ens descobreix algunes de les seves creacions més espectaculars.
Hi trobareu des de les clàssiques mantes de granny squares, o com ho podríem traduir, quadrats de l'àvia
o la versió una mica més complexa, a base d'hexàgons
  o garlandes decoratives com aquest calendari d'advent:



i tot això ens ho ensenya a fer al seu blog, així que ja ho sabeu, veniu i aconseguiu una mica de llana variada i poseu mans a l'obra!

I no només treballa el ganxet, a més a més fa conversions com la d'aquesta cadira en patchwork

o aquesta làmpada folrada
també hi trobareu decoracions com aquestes, que poden donar un toc d'alegria i color a qualsevol racó de casa vostra!

I no tan sols ens ensenya les seves creacions, el seu blog és també ple de fotos de l'increible entorn de casa seva al nord d'Anglaterra, també comparteix amb nosaltres les seves aficions, receptes i molt més!

Així doncs aquesta és la primera crafter que us presentem, esperem que d'una llarga llista. No deixeu de seguir el seu blog, us alegrarà el dia!



Blogging tips