dimarts, 10 de febrer del 2015

Especial Carnestoltes: Disfresses DIY!

Com que ja tenim el Carnestoltes aquí, volem ajudar a tots aquells que encara no tingueu feta la vostra disfressa o la dels vostres nens. 
Per això hem fet aquesta sel·lecció de tutorials per vosaltres!

Per començar un caragol, molt fàcil de fer, amb paper craft, cartó i cinta, ens arriba des del blog de Oh Happy Day!  

Si preferiu un altre animal, aquí teniu un complet tutorial de com fer una disfressa de pingüí, com els que apareixen a la pel·lícula Mary Poppins, ens l'ensenyen a fer al blog Make it & Love it!

Si passem a la temàtica culinària, aquí teniu el tutorial foto a foto per fer una disfressa de pizza molt completa! L'hem trobat a DIY Network.

I mireu quina passada de vestit imitant una màquina de caramels! És del blog Studio DIY.

I si el que necessiteu és un complement fàcil i ràpid d'última hora, mireu quines aletes d'àngel es poden fer amb dos penjadors, les podeu fer amb paper o si patiu per la pluja, amb tul. El tutorial és de Clo by Clau.

I un altre de ràpid, un tutú i una corona de flors en que no cal cosir!, de Non Pareil Home,

I ja ho sabeu, a lo Talleret hi podreu trobar tots els materials que us pugueu imaginar per fer les vostres disfresses, robes, feltre, cintes, tul, 



tenim cintes ondulades de molts colors i gruixos diferents, 
 també estampades,


 i ribets de borles també de molts colors diferents! 
 i cintes per fer volants, només cal estirar el cordill que porten, i s'arrissen soles.
 taqmbé tenim cintes fantasia...

i decorades amb diferents motius i textures.
Segur que trobeu alguna cosa per decorar les vostres disfresses,
i us podem assessorar per fer-les!

dimarts, 3 de febrer del 2015

Monografic amigurumi: Cor i cor XXL!

Ara ja fa un temps que no fem cap monogràfic d'amigurumi, i com que d'aquí a dos dissabtes és dia 14 hem pensat, fem uns cors! 
 Tant si celebreu Sant Valentí, com si no ho feu (nosaltres també som més de Sant Jordi...) és una bona oportunitat per iniciar-vos en el món de l'amigurumi!

Però aquesta vegada hi introduïrem una variant... farem el curs d'amigurumi clàssic per a principiants, però també farem la mateixa peça en trapillo!
farem els dos models alhora, el curs durarà 4 hores, de 10 a 14h del dissabte 14, i ja podeu escollir què voleu, curs normal, d'amigurumi, per fer un cor com aquest, d'uns 8 centímetres,
En aquest cas el preu del curs amb material inclòs és de 25 euros, com sempre.

O podeu escollir fer el curs d'amigurumi XXL, on farem un cor gegant de trapillo com aquest, que fa més de 20 centímetres!
Per aquest curs el preu és de 30 euros amb tot el material inclòs, el patró, el trapillo, un ganxet XXL i la floca per farcir-lo.
Ja ho sabeu, si us hi voleu apuntar passeu per la botiga, envieu-nos un correu o feu-nos un truc, us esperem!

I si ja sabeu fer amigurumis o el que voleu és fer un regalet, tenim aquests kits amb tot el que us cal per fer el cor petit: fil, ganxet, floca per farcir i el patró per 5'95 euros!

Blogging tips