dimecres, 12 de novembre del 2014

Especial Nadal: Calendaris d'Advent!

Un dels objectes nadalencs més divertits per als nens (i també per als grans) i amb més variacions possibles són els calendaris d'Advent.

Per això i perquè veiem que ja es va acostant el Nadal i ens hem de començar a posar mans a la obra si volem acabar-ho a temps, avui us portem uns quants tutorials de calendari, i així podeu triar el que més us agradi!

Per començar us ensenyem aquest calendari en forma d'arbre de Nadal de Sugar Bee Crafts, amb totes les butxaquetes per posar els regals, el podeu fer tant de roba com de feltre, el que us agradi més. 
En l'enllaç de sota hi trobareu el pas a pas de com fer-lo!
 

Un de molt més simple, aquestes bossetes fetes de roba, però que també poden quedar bé amb tela de sac (si en voleu en tenim de les dues a la botiga) cadascuna amb el seu número i tancades amb un tros de cordill, que ens proposen des de Design Mom, les podeu penjar d'una branca seca amb el ganxo que porten incorporat o deixar-los sobre una lleixa. L'enllaç incorpora també el tutorial pas a pas.
Un altre format de calendari reutilitzable per cada any és aquesta vànova amb arbre de A Bright Corner, i totes les butxaques a la part de baix. 
El més divertit d'aquesta proposta és que els regals són figuretes de feltre amb un cordill que es pengen als botons que hi ha repartits a l'arbre, així que quan arriba Nadal l'arbre està decorat!

Si el que us va a vosaltres és teixir, també tenim una proposta per inspirar-vos, la de Käpälämäen Homsantuu, que fa amb una base i butxaques de pedaços fets en diferents estils de mitja, una espècie de patchwork teixit amb els números brodats.

I si voleu fer alguna cosa amb la nostra pissarra flexible (sí, en tenim a la botiga!) a Most Lovely Things ens proposen un calendari simple però molt divertit, amb bosses de paper sobre una pissarra.

També us volem ensenyar algun calendari més senzill, com aquest de She Knits Shizknits, que podreu fer molt més ràpid, i que imita unes boles d'arbre de Nadal, lligades a monedes de xocolata. Aquest el podríeu fer amb les decoracions de Nadal que ensenyarem a fer al monogràfic del dia 22!
Per últim us portem un tutorial de Love 2 Bloom, en que ens ensenya pas a pas com fer un calendari a base de petites botetes de ganxet, enfilades en un cordill.
Calendari d'Advent - Botes de ganxet

Tots són molt divertits, i n'hi ha per a totes les tècniques i gustos. Esperem que us decidiu a fer-ne un, el problema ara serà triar quin!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Blogging tips