dijous, 8 de maig del 2014

Monogràfic de folrat d'anelles amb ganxet

Avui us presentem un nou monogràfic que farem a lo Talleret el proper dissabte 17 de maig de 10 a 14h.
Es tracta d'un curs en el que us ensenyarem a folrar anelles de plàstic amb punt de ganxet, i a fer amb elles tapets (també coneguts com a cobretaules, o com sempre n'hem dit, "tapetes") com els que veieu aquí.
Aprendreu a folrar en ganxet les anelles de plàstic i a cosir-les entre elles, per fer les formes més variades, en cercle, quadrat, rectangle, o amb formes irregulars. 
 
Treballarem combinant anelles de diferents mides per crear efectes divertits,
 i tot això no només us servirà per a fer tapets, aquí teniu una petita mostra d'unes anelles que vam fer amb la mateixa tècnica.
Si esteu atents als nostres facebook i google+ durant aquesta setmana descobrireu tots els projectes que us ensenyarem en aquest monogràfic.

Aquest curs és també ideal per nens i nenes, ja que es tracta d'una tècnica molt senzilla i que un cop apresa resulta molt divertida, ja que bàsicament consisteix en jugar a combinar colors i mides diferents per personalitzar la vostra creació. tampoc requereix de cap coneixement de ganxet previ.
El preu del curs de quatre hores és de 25 euros, amb tot el material inclòs, marxareu amb com a mínim una peça feta (si no en feu més) i  un ganxet per si voleu seguir practicant a casa!

Així que ja ho sabeu, passeu per la botiga, truqueu al 973 045 543 o escriviu-nos a lotalleretdelatona@gmail.com si us hi voleu apuntar!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Blogging tips