dissabte, 18 d’octubre del 2014

Dissabte de crafters: Very Homemade

Avui a Dissabte de Crafters us presentem l'Amber, de Very Homemade, Aquesta mare de tres fills ens presenta al seu blog els projectes que crea per ells, i com creu que tothom pot aprendre a cosir (nosaltres pensem igual que ella) ens ajuda amb els seus tutorials i consells. Trobareu els enllaços de tots els tutorials al text sota les fotos.

Entre els seus projectes, normalment molt ràpids de fer i ben explicats, hi podem trobar roba i accessoris de nens, però també ens ensenya el que fa per ella mateixa, com aquesta faldilla de mitja llargada tan bonica,  que us podeu fer a la mida que més us agradi o afavoreixi en només 20 minuts!

O aquesta altra faldilla de cintura alta amb butxaques i cremallera a la vista, amb el tutorial de la faldilla i també el de col·locació de la cremallera.


També trobareu en el seu blog tutorials per fer customitzacions de peces de roba, com aquesta transformació de texà a pantaló curt per a nen
 
10 Minute Pants to Rolled Hem Shorts Tutorial

 O aquest  saquet per a nadons fet reciclant un jersei.

Ens explica com fer una corbata per nen com aquesta, que es tanca amb una tira de velcro darrera per fer-la molt més còmoda.

i pel que fa a vestits de nena, us en deixem dos exemples, aquest primer de color crema, en màniga llarga i detall decoratiu davant
Simplicity.. At it's Best Lace Cream Dress

i aquest altre vermell més estiuenc, frunzit.

Si voleu veure més creacions de l'Amber o saber-ne alguna cosa més feu una visita al seu blog, Very Homemade, esprem que us hagi agradat tant com a nosaltres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Blogging tips