divendres, 16 de maig del 2014

Divendres de crafters: P.S. - I Made This...

Avui a divendres de crafters us presentem uns creadors que porten al límit el concepte DIY, ës a dir, fes-ho tu mateix. Es tracta de la web P.S. I made this.
Tal i com el seu propi lema indica, I see it. I like it. Imake it. (ho veig, m'agrada, ho faig), les creacions de l'Erica Domesek, la fundadora de la marca P.S. I made this, ens ensenyen com personalitxar i fer més alegres molts dels objectes de la nostra vida quotidiana, molts cops inspirant-se en articles de moda.
En la seva web trobareu diverses seccions diferents, des de personalització de joies, bosses o sabates, elements de la llar, o fins i tot menjar.

A més a més ens ho explica tot en gràfics i entenedors tutorials. Mireu per exemple aquest tutorial per personalitzar uns shorts i anar a l'última moda:
O aquest videotutorial per fer una divertida garlanda:
També hi trobareu tutorials per fer bijuteria per anar a l'última, des dels més acolorits i juvenils com aquestes polseres:

O aquesta altra en texà reciclat:
I divertits collars molt estiuencs, fets amb corda
Ja veieu que es tracta d'una web plena d'inspiració, que no només busca que aprenguem a fer el que ella fa i a copiar els seus tutorials, sinó qie també vol que ens atrevim a crear nosaltres mateixos.

Mireu-vos a fons la seva web i segur que trobareu algun projecte a la vostra mida per fer aquest cap de setmana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Blogging tips