dimecres, 11 de juny de 2014

Dia mundial de teixir en públic a lo Talleret

El dia internacional de teixir en públic (World Wide Knitting in Public Day) és una iniciativa que es va posar en marxa l'any 2005 i que actualment reuneix gent al voltant de tot el món per compartir una afició públicament: teixir.

Si ets com nosaltres, aficionada a la mitja o el ganxet, et proposem que vinguis el proper dissabte 14 de juny de 10 a 14h a celebrar aquesta festa amb nosaltres!
Ens instal·larem a la porta de la botiga per fer quadres, tipus granny, de colors, amb textures, o tot allò que se us acudeixi, la gràcia és que siguin variats, per poder fer entre tots un coixí, i si la iniciativa té èxit potser una manteta i tot! 
El resultat final el sortejarem entre tots els participants.
I pel material no cal que pateixis, , nosaltres posem la llana, i a més a més t'emportaràs algun regal, ja que tal i com es veu en el nostre cartell comptem amb la col·laboració de Castelltort, Coats Fabra, DMC, Hilaturas LM i Ofil!
Només cal que portis agulles o ganxet, i si no en tens potser te'n trobarem algunes i tot

Així que evita la mandra del dissabte i vine a passar una estona divertida teixint amb nosaltres al carrer Camp de Mart!2 comentaris:

  1. Moltes gràcies per deixar-me compartir amb vosaltres aquest dia ^_^

    ResponElimina
  2. Gràcies a tu per venir! l'any que vé repetim!

    ResponElimina

Blogging tips