dijous, 30 d’octubre del 2014

Treballem el feltre!

Com que a lo talleret tenim una gran varietat de feltres de colors i es tracta d'un material molt assequible per començar a fer manualitats i les proves que faci falta, ens hem animat a buscar tot allò que podem fer amb ells, i la veritat és que hem trobat coses molt xules!! 

Trobareu el tutorial o enllaç de cadascuna de les peces al peu de cada foto.
A més a més, la majoria d'aquestes peces es poden fer també amb retalls de roba, així que la varietat està servida!

Avui a la nostra pàgina de facebook hem compartit amb vosaltres aquesta alegre corona de fulles de feltre per celebrar la tardor, que hem trobat en el blog de Nest of Posies,

També us volem ensenyar aquesta altra que hem trobat en un blog rus, que tot i que no pugueu entendre el que diu, és molt facilment reproduïble seguint les imatges del pas a pas.

I per anar-vos preparant de cara a Nadal, us proposem alguns tutorials molt senzills de decoracions per deixar a tothom sorprès aquestes festes!

Com aquestes pinyes en tres dimensions, amb una base d'ou de porexpan que hem trobat al blog de Salt Tree:

O aquest arbre de nadal amb decorat brillant, del blog de Pretty By Hand:

També us passem el tutorial de la web de la marca Sizzix d'una bonica agulla de Poinsettia, amb la que també podem fer una corona de Nadal o decoracions per l'arbre!

En el següent enllaç al blog de Tocchi di Grace, trobareu no tan sols aquest ren, sinó també un arbret de Nadal, unes campanes, uns cors i unes boles per l'arbre que us poden servir d'inspiració:

La Mariela Dias és una creadora en feltre, i ens mostra al seu blog unes decoracions més sofisticades, un àngel i un cor, que requereixen de més habilitat a l'hora de tallar, però només us heu d'atrevir a provar-ho!


Esperem que us animeu a fer-ne alguns, encara teniu temps per anar practicant si no ho teniu clar, i si veniu a la botiga trobareu tot el material necessari per començar i els nostres consells de com fer-ho, per si necessiteu ajuda!

I si voleu rebre notificacions amb nous tutorials i projectes de totes les tècniques per començar o posar a la vostra llista de pendents, seguiu-nos a facebook, en pengem de nous cada setmana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Blogging tips