dimarts, 3 de febrer del 2015

Monografic amigurumi: Cor i cor XXL!

Ara ja fa un temps que no fem cap monogràfic d'amigurumi, i com que d'aquí a dos dissabtes és dia 14 hem pensat, fem uns cors! 
 Tant si celebreu Sant Valentí, com si no ho feu (nosaltres també som més de Sant Jordi...) és una bona oportunitat per iniciar-vos en el món de l'amigurumi!

Però aquesta vegada hi introduïrem una variant... farem el curs d'amigurumi clàssic per a principiants, però també farem la mateixa peça en trapillo!
farem els dos models alhora, el curs durarà 4 hores, de 10 a 14h del dissabte 14, i ja podeu escollir què voleu, curs normal, d'amigurumi, per fer un cor com aquest, d'uns 8 centímetres,
En aquest cas el preu del curs amb material inclòs és de 25 euros, com sempre.

O podeu escollir fer el curs d'amigurumi XXL, on farem un cor gegant de trapillo com aquest, que fa més de 20 centímetres!
Per aquest curs el preu és de 30 euros amb tot el material inclòs, el patró, el trapillo, un ganxet XXL i la floca per farcir-lo.
Ja ho sabeu, si us hi voleu apuntar passeu per la botiga, envieu-nos un correu o feu-nos un truc, us esperem!

I si ja sabeu fer amigurumis o el que voleu és fer un regalet, tenim aquests kits amb tot el que us cal per fer el cor petit: fil, ganxet, floca per farcir i el patró per 5'95 euros!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Blogging tips